fbpx

Clase live

Am creat un program de clase online pentru ca tu sa iti continui rutina de miscare de oriunde ai fi. Antreneaza-te live alaturi de noi, dupa programul de mai jos sau  oricand doresti, accesand sesiunile live salvate . 

Programul claselor online va ramane disponibil si dupa deschiderea studioului.

DSCF4968

Pilates

Trainer: Elena Furtuna

Luni: 08:00

Inveti cum sa iti gasesti aliniamentul si sa progresezi prin exercitii care iti activeaza zona core si iti lucreaza intregul corp prin miscari controlate, cu atentie asupra respiratiei.

DSCF7430

Yoga

Trainer: Alexandra Nicolae

Miercuri: 09:00

Clasa combina tehnici de respiratie si posturi menite sa intinda, sa intareasca musculatura si sa imbunatateasca echilibrul – promoveaza relaxarea, calmarea mintii si detensionarea.

DSCF4998

hiit training

Trainer: Marius Burducea

Joi: 08:00

Depaseste-ti limitele cu antrenamente pe intervale de intensitate –  arzi rapid calorii intr-un timp scurt, cresti capacitatea cardiovasculara, forta, viteza si rezistenta.

inscrie-te acum

Clasele live se desfasoara online pe grupul de facebook aici.
Accesul in grup se face pe baza achitarii unui abonament lunar de 180 lei sau a unei clase singulare de 30 lei. Vei fi adaugat in grup dupa efectuarea platii.
Plata se efectueaza in contul  bancar RO69INGB0000999908985070, nume beneficiar SUM OF US SRL, detalii plata: acces clase online.

Pentru mai multe detalii ne poti contacta la nr de telefon 0753 311 455 sau mesaj privat aici