fbpx

mai mult decat exercitii fizice

Intelegem ca fiecare dintre noi avem ocupatii diferite, un istoric sportiv diferit, obiective diferite, varste diferite.  Clasele noastre au fost concepute pentru a se potrivi oricui, indiferent de nivel si abilitati.

Fie ca vrei sa ameliorezi tensiunea si durerea din corp, sa iti redobandesti mobilitatea, forta, stabilitatea sau ai nevoie sa iti corectezi postura, varietatea claselor pe care le oferim sigur include una care sa se potriveasca obiectivelor si preferintelor tale.

yoga-incepatori

Yoga incepatori

Luni 09:00

Trainer: Alexandra Nicolae

Clasa usoara, perfecta pentru a incepe practica yoga. Vei constientiza si vei invata in ritmul propriu aliniamentul corect al posturilor yoga, folosind tehnici de respiratie si accesorii pentru extra suport.

pilates-postural

pilates postural

Marti 07:30 | Joi 07:30

Trainer: Elena Furtuna

Corecteaza postura corpului tau prin miscari simple si precise, prin alungire si centrarea pozitiei. Muschii posturali vor fi activati cautand simetria corpului, folosind si tehnici de respiratie.

kettlebell

mobility & kettlebell

Miercuri 20:00

Trainer: Marius Burducea

Accesoriile kettlebells sunt folosite pentru antrenamente explozive care stimuleaza forta, agilitatea, echilibrul, flexibilitatea si capacitatea cardiovasculara.

pilates

pilates

Miercuri 09:00

Trainer: Bianca Radu

Fiecare clasa de pilates este concentrata pe controlul muschilor si a miscarilor, cu tehnici de respiratie pentru a calma mintea. Reduce tensiunea din corp si durerile de spate.

mobility

mobility

Miercuri 19:00

Trainer: Marius Burducea

Antrenament compus din miscari de baza din fundatia miscarii pentru a-ti sustine si proteja corpul de accidentari, dezvoltandu-ti mobilitatea, sanatatea articulara si capacitatea de miscare.

morning-yoga

morning yoga

Joi 09:00

Trainer: Alexandra Nicolae

Clasa energizanta s menita sa iti trezeasca mintea si corpul. Trecerea dinamica de la o postura la alta iti va pune sangele in miscare si iti va lucra tot corpul pentru a te simti inviorat.

stress-relief-yoga

stress relief yoga

Joi 19:00

Trainer: Alexandra Nicolae

Clasa perfecta pentru a te deconecta dupa o zi incarcata.  Vei fi indrumat in posturi care intind muschii si articulatiile, imbunatatind flexibilitatea si aducand o stare de calm si relaxare in minte si corp.

sumofus-clasa-surpriza

clasa surpriza

Vineri 17:00:

Trainer: Surpriza

Vei experimenta ceva diferit fata de ce avem deja in program (yoga, pilates, mobilitate sau kettlebell), poate chiar un combo de stiluri, insa nu vom dezvalui mai multe…

power-yoga

Power yoga

Sambata 10:30

Trainer: Alexandra Nicolae

Clasa dinamica si intensa, care iti mentine mintea si corpul prezente pe saltea prin miscari continue, sincronizate cu respiratia. Exploreaza-ti limitele, creste-ti rezistenta si forta.

family-yoga

family yoga

Trainer: Alexandra Nicolae

Oportunitatea perfecta de a petrece timp de calitate parinte-copil. Clasa exploreaza posturile yoga intr-un mod creativ pentru a cultiva legatura parinte-copil intr-un mediu jucaus si iubitor.

family-yoga

Kids yoga

Trainer: Alexandra Nicolae

Clasa jucausa de yoga pentru copii cu varste intre 4-8 ani. Dezvoltam coordonarea, echilibrul si puterea, dar ne facem timp  si pentru povesti, dans, jocuri si distractie multa!

Inscrie-te acum

Participarea la oricare dintre clase se face doar pe baza de programare.
Programarile se fac doar online. Daca ai dificultati cu rezervarea clasei, te rugam sa suni la numarul de telefon 0753 311 455.
Anularea rezervarii  se face cu minim 3 ore inainte de inceperea acesteia. In cazul in care nu se anuleaza rezervarea, o sedinta va fi retinuta din abonament.
Programarile pentru clasele de dimineata, interval orar 7 – 11, se efectueaza cu o seara inainte, pana la 22:00.

Ghid Studio

Pentru buna desfasurare a activitatii te rugam sa citesti recomandarile de mai jos.

vino cu 15 minute inainte de clasa

Pentru a avea timp sa te schimbi, sa te inregistrezi la receptie si sa intri la timp la clasa.

pastreaza linistea

Pune telefonul pe silent, sau mai bine lasa-l in vestiar. Este timpul sa te conectezi cu tine!

Ne antrenam desculti

Lasa incaltamintea in vestiar si foloseste papucii pusi la dispozitie sau vino cu papuci de acasa. In sala ne antrenam doar in talpi goale!

rezerva-ti locul online

Spatiul este restrans, de aceea accesul la clase se face doar pe baza de rezevare online!

siguranta inainte de toate

Anunta-ne daca suferi de orice afectiune majora. Asculta instructiunile trainerilor, asculta de corpul tau!

Hidrateaza-te

Hidratarea este importanta, de aceea avem apa filtrata la discretie. Vino cu sticla ta reutilizabila!