fbpx

traineri

Suntem trei traineri pasionati si dedicati, suntem suma cunostintelor noastre, a experientelor si a entuziasmului, pe care vrem sa le multiplicam in comunitatea in care traim. Vrem sa aducem miscarea constienta in rutina zilnica a fiecarui roman. Vrem sa demonstram cum sportul si miscarea constienta pot schimba vieti, relatii si comunitati!

Alexandra este definitia clara a metaforei “think outside the box”! Detine un mental puternic intr-un corp delicat si dorinta de a aduce “yang” intr-un caracter “yin” a facut-o sa aleaga yoga si sa poata privi in aceiasi directie cu alti ochi. Forta ei empatica te va face sa-ti intaresti mentalul și corpul in aceeasi masura.

Clase susTinute

Yoga Incepatori, Morning Yoga, Stress Relief Yoga, Power Yoga, Family Yoga, Kids Yoga

cursuri si acreditari

Yoga Teacher RYT 200H, Yoga Path by Pantelis Nikolaidis, Kids Yoga Teacher

Contact

Phone: 0753.311.455

Marius este capabil sa adapteze metoda lui de antrenament oricarei persoane! Flexibilitatea fizica si mentala fac din el o oaza de creativitate! Marius este pasionat de tot ce inseamna aria sportiva si dornic sa-si extinda cunostintele tot timpul.

Clase susTinute

Mobilitate, Kettlebell

CURSURI SI ACREDITARI

Personal Training Level 1, Functional Training Level 2, Sports Psychology

Contact

Phone: 0723.905.357

Daca ar fi sa comanzi in acelasi shot pozitivitate, seriozitate si implicare totala atunci cu siguranta  te-ai gandi la Elena. Cu o rabdare de fier condusa de pasiune, oricare ti-ar fi obiectivul ea te va face sa-l duci la bun sfarsit. Este fix omul pe care de care ai nevoie sa-ti schimbe viata.

Clase sustinute

Pilates Postural

CURSURI SI ACREDITARI

Fitness Level 1 si 2, Functional Shape, Corex&Postural, Pilates, Postural Alignment

Contact

Phone: 0728.477.590

Hai in comunitatea noastra

Vrei sa afli primul despre ofertele noastre speciale si evenimentele pe care le punem la cale?